Share on social networks!

At tage på messe kan have flere fordele for virksomheder i vinbranchen. Der er ingen sammenlignelig måde at etablere den første direkte kontakt med potentielle kunder fra hele verden på. Netværk og direkte adgang til information om innovationer og tendenser kan være en værdifuld kilde til information og forretningsmuligheder i fremtiden.

Du ved allerede, at messebesøgende er interesserede i den sektor, din virksomhed tilhører, hvilket betyder, at der er mange muligheder for at interagere med mulige fremtidige partnere eller potentielle kunder. Kan du tænke dig en bedre måde at få synlighed for dine produkter på? Hvad med at lære af konkurrencen?

Præcis, det er et andet aspekt at tage højde for. På en messe eksponerer du ikke kun dine produkter, men også din virksomheds styrker og svagheder, uanset hvilken side du er på.

 

 

Fejl begået af virksomheder i Prowein

Prowein er en af verdens største vinmesser, der afholdes hvert år i Düsseldorf i Tyskland. Forventningerne er høje, men målene nås ikke altid. Nogle af de mest almindelige fejl, som virksomheder begår i Prowein, har at gøre med:

  1. At glemme at promovere virksomhedens tilstedeværelse på messen i tilstrækkelig grad: det skal ske på forhånd via midler som sociale netværk, e-mail eller nyhedsbreve.
  2. Mangel på planlægning: mangel på en klar plan for, hvad du vil opnå på messen. Det er vigtigt at definere klare mål og en solid strategi for at få mest muligt ud af messen.
  3. Ikke at forberede standen ordentligt: Hvis den ikke er attraktiv eller ikke godt designet, vil den ikke kunne tiltrække de besøgendes opmærksomhed.
  4. Ikke at kende potentielle kunder: ved du, hvem dine potentielle kunder er? Kender du deres behov og præferencer? Kun med disse oplysninger vil du være i stand til at etablere et effektivt forretningsforhold.
  5. Manglende forberedelser af holdet: træning er nøglen til at imødekomme de besøgendes behov. Husk, at dem, der går der på vegne af virksomheden, er dets image.
  6. Følger ikke ordentligt op: Hvis kommunikationen med kontakter ikke fortsættes, er det svært at etablere langsigtede forretningsforbindelser.

 

Fejl fra vinimportører, der deltager i en messe

Vinimportører, der deltager i en messe, kan også begå nogle fejl, der kan begrænse deres succes ved arrangementet og forhindre dem i at nå deres mål. I branchen er de afgørelser, der kan påvirke en betydelig procentdel af listen over importører, der vil deltage i Prowein 2023:

  1. Ikke at have en klar handlingsplan: uden en idé om mål, budget og mødeplaner, går værdifulde muligheder tabt.
  2. Ikke at undersøge udstillerne ordentligt: tidligere arbejde er nødvendigt, ikke alt er improviseret. Uden ordentlig forskning kan importører i Prowein 2023 spilde tid på møder uden kommerciel værdi.
  3. Ikke at etablere god kommunikation: Dette er den eneste måde at lære produkterne, behovene og detaljerne om driften af de forskellige vingårde og virksomheder i sektoren at kende. Det er også vigtigt at være forberedt på at forhandle.

Ligesom det er tilfældet med vingårde og virksomheder, der promoverer innovative produkter på Prowein 2023, såsom HandsFree Tap, er det essentielt, at importører udfører tilstrækkelig opfølgning efter messen, for at opretholde kontakten til udstillerne og forhåndsaftaler.

 

Tips til en god opfølgning efter messen

At udføre effektiv kommerciel opfølgning efter en messe er nøglen til at få mest muligt ud af forretningsmuligheder og etablere varige forretningsforbindelser. Men af en eller anden grund afviger dette trin ofte fra forventningerne og giver ikke de forventede resultater.

Årsagerne kan være relateret til manglende personalisering i opfølgningen, manglende prioritering af kontakter eller manglende afsendelse af de yderligere informationer, der blev efterspurgt på messen. Af denne grund er det vigtigt at opretholde regelmæssig kommunikation og være proaktiv i at identificere forretningsmuligheder og løse problemer.

Efter fire intense dage hos Enomaq-Oleomaq i Zaragoza, hos Fixed Top vil vi have mere. Ses vi i Prowein?


Share on social networks!