Share on social networks!

Mens køb af billig vin er mere end en sparestrategi eller en hobby for nogen; der er andre, der aldrig ville prøve vin under 42 DKK. Selvom vinelskere er opdelt efter deres tilbøjelighed til at bruge på parringer, viser blindsmagninger fortsat, at billig rødvin, billig hvidvin, billig rosévin og billig mousserende vin alle kan leve op til hypen Premium mærker.

Pris og kvalitet af vin: de går ikke altid hånd i hånd

Der er talrige eksempler, der viser, at du kan købe de bedste vine og spare i indkøbskurven. Der er mange grunde til at bevise det:

Billig vin smager bedre for nogle end dyr vin

Det er et spørgsmål om smag… eller skikke. Der er undersøgelser, der viser, at folk værdsætter velkendte smage mere, og at hvis billig vin er den, der er mere velkendt for ganen eller lugten; det vil være det valg, der råder, når der ikke er andre oplysninger på spil.

Der er også forskning, der har formået at bevise, at dyr vin smager bedre for os alle sammen, men her kom der selvfølgelig en variant i spil: adgang til information om prisen; et faktum, der øgede enhver vins tiltrækningskraft.

Vintilbud til halv pris eller 2 for 1 på vin

Lagerregler virksomhedsledelse og vinindustrien er ingen undtagelse. Når det oplagrede lager begynder at være svært at administrere, slående tilbud er en god løsning.

Det er så attraktivt en påstand, at den aktiverer mund til mund og formår at tømme lagerhylderne for alle de vinmærker og årgange fra de vingårde, der ønsker at blive erstattet af nye til den kommende sæson.

Ved denne type lejlighed kan du købe billig vin og tage med hjem udvalgte årgange, vin tæt på 100 point af Parker, Decanter, Wine Spectator, Tim Atkin, Bacchus eller Guía Peñín… blandt andre.

Lanceringskampagner: vin til særlige priser

Branding er en anden af drivkræfterne bag faldet i vinpriserne. Aktiveringen af et vinmærke, en sæsonbestemt kampagne, ankomsten af et nyt format eller en ny vin lanceringens kampagnen er årsagen, der får vingårde til at indføre en midlertidig nedsættelse af salgspriserne inden for rammerne af sin prisstrategi.

Der er kræsne vinelskere, der gennemsøger online nyhedsbreve og hylderne i supermarkeder og vinbutikker til fods for at huske navne på vingårde og priser. De kan drage fordel af disse lejligheder til at tilføje mærker til deres vinkælder, som vil værdsætte på ingen tid.

 

Sådan køber du billig vin

Køb billig vin online

– Tag højde for jubilæerne for supermarkedskæder og vinbutikker, for de kommer som regel med rabat på alle deres produkter.

Udnyt salgssæsonerne til at købe billig vin (og vintilbehør).

– Søg efter rabatkuponer til vin.

– Første køb. Tilmeld dig i din yndlings online vinbutikker, og måske får du rabat ved det.

Køb online direkte på vingården (mange gange, på trods af at skulle håndtere transportomkostninger, opnås de ønskede besparelser ved at undgå mellemmænd).

– Køb store mængder vin. Hvis du i stedet for at købe ugens vin køber månedens vin og derudover kommer nogle venner og familie med i bestillingen, er det muligt at få den forhandlingsstyrke, der ender med en interessant rabat på din køb af vin.

 

Billig vin i Danmark

For svenskerne er vin billigt i Danmark. Mange danskere krydser dog hver dag grænsen til Tyskland for at spare på deres indkøb af vin og drikkevarer. Summen af penge brugt i nabolandet beløber sig til millioner hvert år, et bevis på, at udflugten er rentabel. Det er så populær en skik, at det endda er muligt at få adgang til busture med det formål at tilbringe en shopping dag i Tyskland.

I Danmark giver vinbutikker lejlighedsvis rabatter på bestemte mærker og tidspunkter, og den bedste måde at opdage dem på er ved at tage en snak med vinbutiksassistenterne. De kan ikke kun informere dig om disse muligheder, men også hjælpe dig med at finde de bedste vin til hver menu, gave, møde… mens de tilbyder dig en gratis smagning af nogle af de mærker, der promoveres på det tidspunkt.

Danske supermarkeder har billig vin 365 dage om året, takket være deres egne mærker. Tilføjet til disse linjer er de specifikke tidspunkter, hvor vinene fra den bestand, der skal erstattes, tilbydes, og kampagnerne i forbindelse med jubilæer, nationale festligheder og salgssæsoner.

 

Innovation inden for vin favoriserer prisrationalitet

Vinindustrien er i konstant udvikling, og det betyder, at de produkter, der sælges, bliver mere og mere sikre, mere bæredygtige og mere værdi… men til en bedre pris. Den innovation, der gør det muligt, er relateret til disse fremskridt:

  • Automatisering. Det går fra mark til aftapning og giver specialiseret arbejdskraft mulighed for at fokusere på vigtigere opgaver, såsom kvalitetskontrol eller udvikling af nye produkter. Resultatet er et fald i omkostningerne, som kan overføres til den endelige pris.
  • Blockchain. Sporbarheden af forsyningskæden er vigtigere for forbrugerne, og af denne grund investerer vingårde i løsninger, der inkluderer denne type teknologi og hjælper dem med at få kontrol for at tilbyde gennemsigtighed til dem, der vælger deres vin. Derudover kan det spare vingårds image og juridiske problemer.
  • Nyheder i emballage. Først var det tetrapakken, så bag in box og til sidst dåsen. At gentænke designs, gentænke man formålet og sætte ambitiøse mål gavner alle, fra producenter til forbrugere.

Innovation inden for emballage udmønter sig direkte i besparelser. Dåsen har lavere omkostninger forbundet med transport og materialet (selvom det ikke kun er billig vin, der kan findes i dette format).

Store formater, såsom bag in box, giver altid større værdi for pengene, og hvis de indeholder vin, kommer det med ekstra fordele, som optimal konservering og nem opbevaring. Både billig vin og premium vin kan findes i BiB, og hvis du ser et godt tilbud på dine yndlingsmærker, kan du opdage en ny måde at skænke et glas: HandsFree Tap, den genanvendelige håndfri enhed, der gør det endnu mere bekvemt denne type emballage.

 

#baginbox #vino #vinoexclusivo #vinopremium #ofertavino #maridajevino #vinopicnic #sostenibilidad #envassostenible #vinosostenible #BiB #vinoaccesorios #regalarvino #ofertavino #consumovino #marketplacevino #comprarvino #comprarvino #comprarvinocovino #comprarvino #comprarvino #comprarvino online #drikke #vininnovation #emballageinnovation #vinoonline #vinDanmark #billigvin #premiumvin #vintilbud #vinrabat #rabatkuponertilvin


Share on social networks!