Del på sociale netværk!

Troede du, at BiB-formatet kun var for vin? Ikke helt. Der er allerede BiB-løsninger til mælk, olivenolie, mineralvand. Juice og sodavand findes også i bag in box. Dette alsidige og bæredygtige emballageformat giver mulighed for at øge salget af mælk, bringe nogle olivenolie-brands foran deres konkurrenter, skaffe nye kunder til virksomheder, der sælger mineralvand, og øge indtægterne af juice og sodavand.

 

Fordele ved BiB i forhold til andre formater som PET-flaske, Tetra Pak, dåse eller glas

Har du nogensinde overvejet at sælge mælk i BiB? Har du nogensinde tænkt over at tilbyde din olivenolie i BiB? Hver emballage har sine fordele og ulemper, så det er vigtigt at overveje behovene for produktet og slutbrugeren, før man beslutter, hvilket format der skal anvendes. Her er fordelene ved «bag in box» i forhold til andre almindelige emballagetyper:

  • PET-flaske. Selvom det er et populært format til vand og drikkevarer, kan «bag in box» tilbyde større beskyttelse mod lys og luft. Det hjælper med at opretholde kvaliteten og smagen af produktet i længere tid. Vidste du, at «bag in box» er et mere bæredygtigt alternativ?

Dens miljøpåvirkning er lavere end en PET-flaske af samme kapacitet, da den bruger mindre plast.

  • Tetra Pak. Juice og drikkevarer tilbydes ofte i dette format, men «bag in box» kan hjælpe producenterne med at få nye kunder. Årsagen er, at det er nemmere at genanvende og kan have mindre miljøpåvirkning, da det bruger mindre emballagemateriale sammenlignet med Tetra Pak. Derudover gør det dosering og servering lettere.
  • Dåse. Dåsen har større risiko for oxidation. Det kunne også give en metallisk smag sammenlignet med «bag in box». Endnu engang kommer BiB ud som den mere bæredygtige løsning på grund af det lavere forbrug af materialer.
  • Glas. Glas er en almindelig emballage til olie, mælk og nogle drikkevarer, men det kan være tungere og mere skrøbeligt i forhold til «bag in box».

Overvejer du at eksportere BiB med olivenolie, mælk eller vand for at reducere omkostningerne forbundet med logistiske operationer?

 

Vand i BiB?

«Bag in box»-emballagen anbefales til vand af flere årsager:

  • Forebygger forurening, da det er en hermetisk container, der forhindrer luft i at komme ind. • Letter opbevaring og optimerer pladsstyring på lageret; det er også let at håndtere.

For den endelige forbruger tilbyder «bag in box» en praktisk og nem at bruge emballageløsning, der tilpasser sig kravene i hverdagen for både voksne og børn.

 

Bag in Box til olivenolie

I dette tilfælde kan «bag in box» også være gavnligt for dem, der markedsfører olivenolie i denne emballage, som:

  • Olivenolie er følsom over for lys og luft, og «bag in box» kan beskytte olien ved at levere en mørk og lufttæt beholder. Perfekt til at undgå lagerobsolescens og spild.
  • En «bag in box» med olivenolie har en positiv indvirkning på producentens image, idet er der et innovativt og bæredygtigt format, der taler om deres miljøbevidsthed og engagement.

For den endelige forbruger kan «bag in box» formatet tilbyde en renere og mere kontrolleret hældningsoplevelse, og dermed reducere risikoen for spild og pletter i køkkenet. Mindre spild betyder også mere besparelser, et andet punkt at overveje.

 

Fordele ved juice og sodavand i bag in box-format

Når man overvejer dette format som producent, bør fordele som dem, der er relateret til prisen pr. enhed af produktet, let og bekvem opbevaring og transport af juice og sodavand i BiB-formatet. Også faktum, at det bevarer virksomhedens image ved at beskytte smag og kvalitet af juice og sodavand. Det er muligt gennem en hermetisk forseglet beholder, der forhindrer indtrængen af luft og lys, vurderes.

For forbrugeren hjælper «bag in box»-emballagen med at opretholde kvaliteten og smagen af produktet i længere tid, hvilket kan forbedre forbrugsoplevelsen. Denne tilfredshed kan øges, uanset om det drejer sig om bag in box af mælk, bag in box af olivenolie, BiB af mineralvand eller BiB af juice og sodavand, takket være det genanvendelige HandsFreeTap-enhed.

Vil du vide, hvordan det virker? https://youtube.com/watch?v=XiLlhqzjppQ&si=EnSIkaIECMiOmarE

Kontakt os for at anmode om et tilbud.


Del på sociale netværk!