¡Comparte en redes sociales!

En bag in box med vin gemmer på hemmeligheder, du ikke kendte. Har du nogensinde prøvet dette format? Hvis du allerede er bekendt med det, vil du have bemærket, at flere og flere producenter satser på at kombinere komfort og bæredygtighed.

Selvom det begyndte som et middel til at markedsføre bulk eller billigere vine, kan du i dag finde førsteklasses vin, eksklusiv vin og endda limited edition vin, der kommer i bag in box (BiB).

 

Hvad er bag-in-box vin?

Bag-in-box vin er det samme produkt af druegæring, som du finder på flaske. Dette format opstod i midten af 60’erne i USA, og dets popularitet er ikke holdt op med at stige.

Ikke længe efter, salget blev mangedoblet. I nogle skandinaviske lande overstiger de 50 % af de registrerede. Innovationer ændrede det billede, vi havde af bag in box.

Denne packaging har varieret i kapacitet, form og materialerne. Nogle af de mest innovative bag in box designs, der kan findes i dag, sikrer mere alsidighed og større modstand, såsom FixedTop.

Det skal bemærkes, at ikke kun vin sælges i en bag in box, men også andre produkter som cocktails i bag in box, mælk i bag in box eller endda olivenolie i bag in box.

 

Hvornår skal man drikke vin i bag in box

Bag-in-box vin fungerer til alle slags situationer og alle mulige præferencer, selvfølgelig også vinbaserede cocktails eller dealkoholiseret (eller ikke-alkoholisk) vin.

For at moderere forbruget af vin

Der er nogen, der køber vin i bag in box for at sikre en bedre konservering af produktet. Dette er et vigtigt punkt at huske på. Nogle mennesker ved, at den åbne flaske vin ikke bliver færdig, og det kan få produktet til at miste sine egenskaber. Det er noget, der aldrig ville ske med BiB.

Til fester og møder

Møder med venner er det ideelle tidspunkt til at nyde bag in box. Der er ingen grund til at åbne flasker, eller til at bekymre sig om at spilde vin ved servering, bare nyd din yndlingsvin og selskabet.

At nyde vin udendørs

Mange bag in box har et håndtag, der gør det nemt at transportere produktet. Det gør formatet til den bedste mulighed for picnic, fest på stranden eller sejldage.

 

Hvor kan man købe vin i bag in box

Man kan købe vin i bag in box i forskellige steder, online og offline:

Supermarkeder og vin butikker i Danmark, Sverige, Norge eller Tyskland.

– På alle som helst af de steder gennem mobilapplikationer.

– På vinmarkedspladser.

– På vingårdens hjemmeside.

– Gennem sociale media, via live salg.

 

Fordele og ulemper ved bag in box

Bag-in-box fordele

  • Bæredygtighed.
  • Formatøkonomi.
  • Der er ingen grund til at bruge en proptrækker.
  • Perfekt til fester med venner og familie.
  • Det er en ideel packaging til at nyde udendørs.
  • BiB beskytter vin mod sol og varme bedre end andre formater.

Ulemper ved bag in box

  • Besvær med servering.
  • Skal bruge begge hænder til at aktivere mekanismen, der får vinen til at komme ud.

Heldigvis bringer packaging innovationen nyheder, der gør det muligt at overvinde disse ulemper. Et eksempel er HandsFree Tap, kender du det?

 

Sådan fungerer HandsFree Tap

HandsFree Tap er en genanvendelig enhed, der nemt kan sættes ind i bag in box. Det er nok at forbinde det til vandhanesystemet, som det allerede inkluderer. Derved opnås automatisk et komfortabelt selvbetjeningssystem, som kun kræver let tryk med glasset, man ønsker at smage i.

Se denne video for at se, hvordan det virker:

Forstilte du dig denne måde at nyde vinen i bag in box? Hvad venter du på at prøve?

Husk at tage den ud af bag in boxen, når den er færdig: du kan bruge den sammen til din næste BiB.

 

#taske i æske #vino #vinoexclusivo #vinopremium #ofertavino #maridajevino #vinopicnic #sostenibilidad #envassostenible #vinosostenible #BiB #vinoaccesorios #regalarvino #ofertavino #consumovino #marketplacevino #comprarvino #comprarvino #comprarvinocovino #comprarvino #comprarvino #comprarvino online #drikke #vininnovation #emballageinnovation #vinoonline #vinDanmark


¡Comparte en redes sociales!