¡Comparte en redes sociales!

Er du opmærksom på strategier til at øge salget af bag-in-box? Systembolaget rapporterer, at bag-in-box-formatet står for over 40 % af alt vinsalg i Sverige. Denne emballagemulighed har været viden til en betydelig stigning i efterspørgslen i hele Europa med en vækstrate på mere end 9,6% ifølge Wine Market Observatory (OIV). Det har vist sig som et populært alternativ til traditionelle glasflasker.

Ved at inkorporere en forbedret kundeoplevelse sammen med den eksisterende efterspørgsel bliver målet om at øge bag-in-box-salget endnu mere opnåeligt. Ved du hvad vi snakker om?

 

Hvordan kan man bidrage til højere bag-in-box vinsalg med en enhed der forenkler service?

Vi kan alle lide bekvemmelighed og lethed. Med dette koncept i tankerne har forskellige industrier indført ændringer for at udvikle deres praksis. Fra Netflix, der anbefaler film baseret på dine præferencer, til Googles stemmesøgninger. Så hvad med vinindustrien?

Der findes en enhed, der forenkler servicen og har det potentiale til at øge salget af bag-in-box vin. Specielt når den kombineres med et produkt af høj kvalitet, mærkeværdier og visuelt tiltalende emballage. Denne enhed kaldes HandsFree Tap.

Lad os undersøge, hvordan HandsFree Tap opnår dette:

  1. Forbedret bekvemmelighed. Ved at lette serveringen af bag-in-box-vin tilbyder enheden forbrugerne større komfort og lethed, når de selv skænker et glas. Målet er at strømline og fremskynde vinserveringsprocessen.
  2. Forbedret brugeroplevelse. HandsFree Tap hanen muliggør en jævn fordeling af vin uden spild, hvilket øger forbrugernes følelse af sikkerhed, når de køber vin i dette format. Dette øger igen salget af bag-in-box vin.
  3. Promovering af bag-in-box-formatet. Ved at bruge HandsFree Tap under arrangementer og vinsmagninger kan vinproducenter promovere bag-in-box-formatet og samtidig fremhæve dets fordele. Eliminering af besvær, med fokus udelukkende på produktet, øger sandsynligheden for fremtidige bag-in-box vinkøb.
  4. Inklusivitet. I anerkendelse af vinforbrugernes forskelligartede mobilitet og evner sikrer HandsFree Tap hanen brugervenlighed for alle. Dette fremmer brugertilfredsheden og sikrer en positiv oplevelse for alle.

 

Bevist: Forbedret brugeroplevelse øger bag-in-box-vinsalget

Talrige undersøgelser underbygger den betydelige effekt af en forbedret brugeroplevelse på bag-in-box-vinsalget. Overvej følgende statistikker, der understøtter denne påstand:

  1. En undersøgelse udført af University of California i Davis afslører, at vinpræsentation og service påvirker forbrugernes opfattelse af vinkvalitet. At kæmpe med en BiB-hane kan ikke sammenlignes med at serverer et glass med kun én hånd, som er muliggjort af den HandsFree Tap enhed.
  2. Forskning fra Bangor University i Wales viser, at forbrugere, der smagte den samme vin i behagelige omgivelser, ledsaget af beroligende musik og blød belysning, vurderede de vinen som en af højere kvalitet og var villige til at betale mere for den sammenlignet med forbrugere, der prøvede den samme vin i mindre gunstige miljøer. Har du overvejet, hvordan du kunne gøre vinsmagningsoplevelsen mere bekvem og behagelig for dine kunder?
  3. Ifølge en undersøgelse fra University of Adelaide i Australien kan præsentationen af vin påvirke forbrugernes købsbeslutninger. Forbrugere, der stødte på en attraktiv etiket og en detaljeret beskrivelse af vinens historie og smag, viste en større købsvillighed sammenlignet med dem, der stødte på produkter med enkle etiketter og grundlæggende beskrivelser. Vidste du, at HandsFree Tap kan tilpasses?

Disse undersøgelser tyder på, at en forbedring af brugeroplevelsen, uanset om det er gennem vinservicen, smagsmiljøet eller produktets præsentation, kan påvirke forbrugernes opfattelse af kvaliteten og værdien af de vin, som vingårde tilbyder. Som følge heraf kan dette øge salget af bag-in-box vin.

Hvad venter du på for at etablere det partnerskab, der vil forstærke kundetilfredsheden: BiB + HandsFree Tap?


¡Comparte en redes sociales!