¡Comparte en redes sociales!

Leder du efter inspiration til dine grillsammenkomster i sommermånederne, er du kommet til det rette sted. Nedenfor foreslår vi flere ideer, grillmenuer og vinparring samt andre ressourcer, som du kan bruge til at overraske dine gæster og blive sommerens vært.

 

Opskrifter: de bedste grillmenuer

Grillopskrifter med kød, fisk, grøntsager og årstidens frugter

  • Seafood Paella: for at lave en paella på grillen, varm grillen til 225 grader og læg paellaen på den med 6 spsk olie. Når det er varmt, tilsæt 4 rå kongerejer og 4 jomfruhummer og fortsæt derefter med tilberedningen efter din smag (husk at bruge et glas ris til to personer). Du skal vær særlig opmærksom på mængden af bouillon, som du gradvist skal tilføje til risen.
  • Grillet kød: en nem måde at lave grillet kød er at marinere kødet i forvejen for at give det mere smag.
  • Grillet laks: for at lave grillet laks blandes sojasovs, limesaft og hakket selleri i en skål. Laksen pensles med blandingen og lægges på grillen. Grill den på begge sider, indtil den er klar.
  • Fiskespyd: skær fisk i tern af samme størrelse, mariner før grilning for at forbedre smagen. Du kan bruge den fisk eller skaldyr, du foretrækker, selvom det mest appetitlige er at kombinere begge dele.
  • BBQ Grøntsager: Grøntsager kan grilles direkte over kullene, på en grillpande eller i alufolie. Nogle grøntsager, der kan bruges, er: zucchini, aubergine, peber, løg, svampe eller asparges.
  • Grillede søde frugter: frugter er også lækre på grillen. Ananas, fersken, banan og mango, serveret alene eller ledsaget af is eller flødeskum, bliver den ideelle dessert til en dag udendørs.

 

Tips til succes

Der er detaljer, der gør forskellen, og en af dem er grillmenuernes tilhørende muligheder. Afhængigt af din smag, de ingredienser, du vil servere og dine gæsters præferencer, kan du benytte lejligheden til at vise dig frem med:

  • Marinader
  • Krydderier
  • Saucer

Ethvert af disse forslag hjælper dig med at give mere smag til måltider og personliggøre hver bid.

 

Grillmenuer: lækre og anderledes grillretter alternativer

Temamenuer

Tør fornyelse og læg traditioner til side. Hvordan vil du gerne rejse gennem smag? Hvis du vil have ideer til at skabe temamenuer, skal du notere dig disse to:

Mexicansk grill: hvor svinekød præsenteres sammen med tacos, guacamole og margaritas.

– Middelhavsgrill: ledsagende kød og fisk med tomatsalater, fetaost og oliven.

Vegetariske og veganske muligheder

Inkluderer vegetariske og veganske muligheder for dem, der foretrækker en sundere eller kød fri kost. Du kan foreslå sojaburgere, grøntsagsspyd og grillet tofu.

 

Suppler og drikkevarer til grillmenuer denne sommer

Glem ikke at inkludere lækkert madtilbehør som brød, salater, chips og forfriskende drinks som sangria, limonade og iste.

Rosévin er en ufejlbarlig drik i de varmere måneder, og afhængigt af, hvad der er det centrale produkt, der er valgt til grillmenuerne, kan der ikke mangle en hvid eller en frisk rød.

Under hensyntagen til, at parringen vil foregå udendørs, og at atmosfæren vil være uformel, er det bedst at vælge drinken i en bag in box. I dag findes der tilbehør, der gør servicen endnu nemmere, såsom håndfri hane.

Den nye pouch bag eller bag in box-støtte gør livet lettere, og når festen er slut, kan den bruges til at hænge dine yndlingsaromatiske planter på væggen (rosmarin, timian, oregano, basilikum…). Sådan vokser de i solen indtil næste grillmad, hvor du skal bruge dem til at lave hjemmelavede saucer og krydderier.

Til sidst tænke på, hvilken stil du vil give til din borddækning. På denne måde vil du være i stand til at vælge det tilbehør, der vil tjene dig til dekoration af bordet og grillpladsen. Friske blomster, stearinlys og farvede lys hjælper med at skabe en hyggelig atmosfære.


¡Comparte en redes sociales!