¡Comparte en redes sociales!

Tilpassede kampagner, der tillader en god segmentering og fører til øget salg? Ja tak. Sæsonbestemt markedsføring af vin er en strategisk tilgang, der sikrer gode resultater. Lad os se, hvorfor det er relevant for dit vinimport, vinfordeling eller detailhandelsvirksomhed, og hvordan man kan implementere det med det samme ved at udnytte, at Valentinsdags nærmer sig.

 

Hvorfor er vinårstidsmarkedsføring relevant for dit forretning

Fordelene ved sæsonbestemt markedsføring af vin er relateret til en øgning i salget og en forøgelse af indtægterne. Men der er flere. Planlægning af kampagner på bestemte datoer, som Valentinsdags, giver din virksomhed mulighed for at differentiere sig fra konkurrenterne, opnå brandgenkendelse og øge nærheden til kunderne. Disse fordele er kun tilgængelige for din virksomhed, når:

  1. Designer handlinger med hensyn til dit publikums behov og forventninger på det tidspunkt. For at gøre dette skal du først kender din ideelle kundeprofil (personaer).
  2. Vælg de bedste kanaler til din promotion. Måske sociale medier med en høj koncentration af brugere, der passer til din ideelle kundeprofil karakteristike. Det kan være, at du prioriterer valg af kanaler, der lette mere dynamiske interaktioner, for at opnå agilitet og ikke miste et minut.
  3. Evaluér de mest magtfulde tendenser, fordi selv om det er sæsonbestemt markedsføring af vin, bør denne indsats ikke være isoleret fra resten af ​​tendenserne, der interesserer publikum.

Studiere dine konkurrenters handlinger. Det er en god initiative såvel som at lancere social lytning for at at lære bedre at kende dine følgere og kunder. Det vil hjælpe dig med at forstå, hvad de forventer af mærket.

 

Valentinsdag kampagne: markedsføringstips til at fremme dine vine

En sæsonbestemt markedsføring kampagne af vin kan hjælpe dig med at opnå relevans for en af de mærker du sælger. Når du planlægger din, kan du føre nogle af disse taktikker ud i livet:

  • Organiser en konkurrence, hvor du trækker lod om en batch vin fra en vineri sammen med en online smagning til at nyde med en ledsager i Valentinsdagsugen. For at gøre dette kan du bede om, at alle de mennesker, du gerne vil nyde denne oplevelse med, skal blive tagget.
  • Fremmød en vin ved at tilbyde en rabat på vineribesøg, hvis det bookes gennem en enoturismeportal med en aftale, til enhver, der inkluderer den i deres indkøbskurv i februar.
  • Tilbyd et sæt med tre vinflasker de passer perfekt til en romantisk menu. Sættet bør inkludere de tre eller fire flasker, sammen med opskrifterne og trin-for-trin-instruktioner til at lave dem.
  • Inkluder en særlig Valentinsdagsgave med købet af vin i Bag in Box. Det kan være det genbrugelige HandsFree Tap-enhed, sammen med en Spotify liste over mest romantiske musik, der kan nydes om aftenen.

Sæsonbestemt markedsføring af vin til Valentinsdag lykkes, når den opfylder tre nøglekrav: den er designet til mennesker, der ønsker at opleve en romantisk dag, den er associeret med en specifik tidsperiode (omkring Valentinsdags), og der giver en merværdi til målgruppen, der kan være noget eksklusivt, en rabat eller en nyhed.

Er du klar til at sælge mere i de kommende uger?

 


¡Comparte en redes sociales!