¡Comparte en redes sociales!

For mange mennesker, er den mest ventede dato på året kommet. Valentinsdag udfordrer originaliteten hos dem, der har været i et parforhold i lang tid og giver en gylden mulighed for singler, der leder efter en partner. Det fylder også online- og offlinebutikker med romantiske motiver, der oplyser en af årets koldeste måneder.

Hvis du leder efter Valentinsdagsgaveideer, originale detaljer til Valentinsdag og vil overraske din partner på denne dag, vil du her finde gode ideer.

Hvad er den mest populær gave til Valentinsdag og andre interessante fakta

Er du på udkig efter Valentinsdagsgaveideer? Det samme sker for tre ud af ti mennesker, der ifølge statistikker vil besøge discountbutikker og onlinebutikker til Valentinsdagsindkøb.

Lande, hvor Valentinsdag er mere populær

Det afhænger af, hvor du bor. I USA fejrer tre ud af fire mennesker denne ferie. I Sydafrika fejrer 74%, efterfulgt af Peru, Chile og Indien, hvor Valentinsdag fejres af 69%, 67% og 67% af befolkningen, henholdsvis. På listen over lande, hvor romantikken råder, mindst i februar, er også i Tyrkiet og Mexico, hvor 65% og 64% af menneskene fejrer Valentinsdag. Selvfølgelig er det ikke den sammen at fejre, end at give en gave.

Europæiske lande, hvor der bruges flere penge på Valentinsdag

Statista gennemførte en undersøgelse af forbruget på denne dato i Europa, der afslørede, at dem, der fejrede Valentinsdag i Spanien, brugte et gennemsnit på 123,14 . Næst på listen var Frankrig med et gennemsnitligt forbrug per person på 118,98 € på Valentinsdag. Forælskede i Italien registrerede et næsten identisk gennemsnitligt forbrug (118,95 €.), langt fra forbruget registreret i Tyskland: 92,86 €.

Den mest populære Valentinsdagsgave

Der er så mange gaveideer til Valentinsdag, at der ikke kun er én vare, der sælger mere, for faktisk er der forskellige produkter, der konkurrerer i denne kategori. Dette skyldes sandsynligvis, at folk normalt køber flere gaver til Valentinsdag. Chokolade og søde sager, hilsenkort og blomster er de tre hovedmuligheder, og de følges af:

 • En romantisk middag
 • Vin til Valentinsdag
 • Gavekort
 • Smykker

Hvem bruger flest penge på Valentinsdag gaver? Det er de gifte eller dem i et stabilt parforhold. En anden interessant detalje er, at mænd bruger flere penge til Valentinsdag end kvinder. Derudover er det bekræftet, at aldersgruppen, der er mest generøs med deres gaver til Valentinsdag, er mennesker mellem 35 og 44 år.

Originale Valentinsdag gaveideer

Hvis du vil få det rigtigt med din Valentinsdagshandling… så lad ikke alle dine æg i en kurv. Et postkort ledsaget af en hjertelig tekst eller et dedikeret foto er gode ideer. Hvis du leder efter noget praktisk: et gavekort med et budget til at bruge på varer efter eget valg. Men tilføj noget mere, en unik gave, der viser, at du virkelig har tænkt på, hvordan du vil overraske. Her er nogle Valentinsdag gaveideer, der er perfekte for vinelskere:

 • En personlig vinflaske, med dit navn og din partners eller dit bryllupsdato.
 • Køb af et ejerskab i en vingård.
 • En picnic i en vingård under stjernerne (når vejret er godt, selvfølgelig).
 • En guided tur til deres yndlings vingård.
 • En invitation til at træde druer.
 • En koncertmiddag arrangeret af en økologisk vingård på deres faciliteter.
 • En online vinsmagning for jer to.
 • Et måltid lavet af dig (eller på en restaurant) med vinparring.
 • En vin- og chokolade smagning.
 • En elegant, sjov og meget billig enhed, der vil overraske og samtidig være praktisk.

Ved du, hvad vi taler om? Det er den genanvendelige HandsFree Tap-enhed, der er perfekt til at nyde den bedste vin i Bag in Box-format sammen. Den eneste, der lader dig servere et glas i dette format, mens den anden hånd er fri til at invitere din partner til at danse, tænde din romantiske Valentinsdagsplaylist på Spotify, unzippe noget sensuelt eller sætte en ring på deres finger…

Er du klar til en uforglemmelig 14. februar? Har du allerede valgt de Valentinsdagsgaveideer, der passer bedst til dig?

 

 


¡Comparte en redes sociales!