¡Comparte en redes sociales!

Lufttrykproptrækkeren, vinkarafler, et termometer, en udvalgt vin fra din yndlingsvingård, en vinparringsmiddag på den fedeste restaurant… Sandheden er, at det nogle gange er nemt at finde gaveideer ud over de typiske vintilbehør.

Nogle mennesker vælger den nyeste teknologi, finder apps eller bruger timer på at undersøge online for at være de første til at opdage nogle innovative vintilbehør såsom:

  1. Vin-aerator med pumper, der fremskynde denne proces. Det er vigtigt, at du dufter til vinen, inden du smager den.
  2. Vinstoppere med trykregulatorer for at opretholde vinfrished i dage.
  3. Vin-køle systemer, der sikrer den optimale temperatur for vin for en bedre smagsoplevelse.

 

Eksklusive vintilbehør

Afkøl, bevarer, træner dine sanser… tilpas dine prioriteter, tænk på dine mål og drist dig til at prøve disse gadgets, der har evnen til at transformere din smagsoplevelse. Vidste du om disse eksklusive vintilbehør?

Instant bærbar vinkøleskab

Uanset om vinen er i flasken eller allerede serveret i glasset, kan du sænke dens temperatur et par grader ved hjælp af Wine Twirls eller Hyperchiller hurtig køler. På få sekunder vil din yndlingsvin opnå den optimale smagstemperatur.

Tilpassede vinglas med en initial graveret

Selvom det ikke er det, du havde i tankerne, da du tænkte på innovative vintilbehør, da det er en klassiker, twistet er at ledsage denne gave med et aromaer sæt  til at træne dine sanser og forbedre din smagsevne.

Vinkøleskab

Der er hovedsageligt fire typer vinkøleskabe: bordmodel, integreret i andet møbel, store vinkøleskabe, der placeres på gulvet og opbevarer et stort antal flasker, og kompakte køleskabe i rejseformat. Disse er de fire mest almindelige typer vinkøleskabe. Når du vælger dit eget, er det vigtigt at have klare præferencer med hensyn til størrelse, kapacitet, temperatur og optimal fugtighed til opbevaring af vin.

Årligt vinklub abonnement

Det er ikke en tilbehørsgenstand, men det er den bedste gave til vinelskere. Du kan ledsage denne gave med Smart Wine Scanner, som hjælper dig med at forstå vinens potentiale i dine hænder og tillader dig at fortsætte med at lære om din passion.

 

Billige og originale vintilbehørsgenstande

En guidet tur på vingården eller et kursus om vinens verden er en gave, der garanterer succes, når modtageren er en vinelsker. Dette ledsages af online vinsmagninger, som i nogle tilfælde tilbyder muligheden for at tale med anerkendte vindyrkere og sommelierer. Men hvis du leder efter billige og originale vintilbehør til at forkæle dig (du ved, du fortjener det), skal du ikke overse disse idéer:

Spil om Vinsmagning

Ludicwine kan betragtes som en vintilbehør, fordi det ledsager det, forbedrer det og tillader dig at nyde det mere eller i det mindste have det sjovt med at spille det.

HandsFree Tap

Der er den fashionable gadget til vinelskere, den ultimative vintilbehørsgenstand, den enhed, der gør forskellen mellem at servere et glas direkte fra bag in box på en kunstig måde eller med elegance af James Bond, når han udtaler sin berømte «rørt, ikke rystet». Forestille dig alt, du kan gøre med den frie hånd for at forbedre din smagning, begyndende med et selfie for andre at bliver misundelig på dig, hvis de ikke har det endnu.


¡Comparte en redes sociales!